Det er fremtiden
For en moderne håndværks-virksomhed er droner er et super-effektivt værktøj til inspektion af bygninger, både privat- og erhvervsejendomme. Hos DRON benytter vi den nyeste teknologi inden for droneflyvning. Og det gør det både meget lettere og meget billigere at inspicere vanskeligt tilgængelige steder på en bygning.

Få overblik inden start og gi’ kunden hurtigt svar
Med droneflyvning kan man uden stillads eller lift hurtigt få knivskarpe billeder og video af den bygning, som ønskes vurderet. For byggefirmaer som tagvirksomheder, tømrerfirmaer og tækkefirmaer kan vi derfor lynhurtigt lokalisere eventuelle problemer og give kunden et overblik over opgavens omfang, behovet for reparationer og vedligehold.

Med luftinspektion kommer vi helt tæt på bygningerne for færre ressourcer, og det gør processen langt mere fleksibel end ved en traditionel inspektion.

Site-surveys – følg byggeprojekter
Hos DRON tilbyder vi site-surveys, så kunden kan følge byggeprojektet fra start til slut. Kunden kan løbende få tilsendt billeder af byggeprocessen, og vi tilbyder også at sende en mindeværdig præsentationsvideo, når projektet står færdigt.

Det får I
Vi hjælper med et hurtigt overblik, så I kan give kunden den optimale service.

Vi kan tilbyde rapport med billed- og videomateriale, som I kan bruge til nærmere analyse.

Hos DRON tilpasser vi det hele præcist efter jeres ønsker og behov – I får ikke bare en standard løsning.

Har I spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe, uanset om du ringer som håndværker eller privatkunde.

DRON servicerer kunder i hele Danmark. Og lover hurtig respons og kvalitet.

Klar til at tage en snak?
Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning

KONTAKT OS