Fremhæv fordelene ved jeres boliger

Alle ejendomsmæglere ved, hvor vigtigt det er med en flot præsentation af boligerne. Ikke mindst når vi taler om liebhaver-ejendomme med unik beliggenhed og herlighedsværdi. Men netop det kan være svært at vise.

Hos DRON hjælper vi ejendomsmæglere med at præsentere deres kunders boliger på en helt speciel måde.  På ejendomme med havudsigt flyver vi ude fra havet og ind mod boligen, det giver et imponerende indtryk. Er det en jagt- eller hesteejendom, eller et landbrug, der skal sælges, kan vi få skovområder, marker, have og bolig præsenteret på en lækker og indbydende måde, der giver overblik. Skal der sælges en ejendom med en beliggenhed ud over det sædvanlige, så er det helt oplagt, at bruge en drone-præsentationsvideo for at understrege herlighedsværdien.

Det er fremtiden
Men kan man ikke bare bruge et almindeligt luftfoto? Nej, der er en kæmpe forskel på luftfotos og fotos taget med drone. Med droneflyvning kan man komme langt tættere på tingene, og du kan stå og følge med i optagelserne nede på jorden, så du er sikker på, at få netop det materiale med hjem, som du gerne vil have. Det er stadig ret nyt at bruge dronevideo og fotografering, når ejendomme skal sælges. Derfor vil dine kunders ejendommene få ekstra opmærksomhed, hvis du vælger at vise en præsentationsvideo af boligernes og området bedste sider. Det giver dig som ejendomsmægler et forspring over for dine konkurrenter.

Fordele:

  • Krystalklare billeder og videooptagelser, som præsenterer boligen fra den bedste side
  • Fantastisk perspektiv, som de traditionelle luftfoto ikke kan klare
  • Mulighed for at fremvise boligen – og nabolaget – fra forskellige perspektiver og i 360 grader
  • Du er skridtet foran de konkurrenter, som benytter de traditionelle metoder til salg af ejendomme

Lyder det interessant?
Du er velkommen til at kontakte os. Vi sidder parate til at svare på dine spørgsmål.

Hos DRON tilpasser vi det hele præcist efter jeres ønsker og behov – I får ikke bare en standard løsning.

Har I spørgsmål?
Vi sidder klar til at hjælpe.

DRON servicerer kunder i hele Danmark. Og lover hurtig respons og kvalitet.

Klar til at tage en snak?
Skriv eller ring til os, så finder vi sammen frem til en løsning

KONTAKT OS